Ars Poetica

Eddigi tapasztalataim alapján megfigyeltem, hogy bár a piac csaknem telítve van szakértői irodákkal, munkájuk inkább mennyiségi, mintsem minőségi jellemzőkkel írható le. Emiatt filozófiámmá vált, hogy a gépjárművek vizsgálata legyen a legmesszebbmenőkig teljes körű, az adott lehetőségek között mindenre kiterjedő.

Egy műszaki szakértő véleménynél elsődleges követelménynek tekintem azt, hogy a leírtakra mindenben támaszkodhasson a megbízó, tartalmában a lehetőségekhez mérten a valós kép köszönjön vissza, emellett egy esetleges bírósági eljárás során minden tekintetben megállja a helyét, vagyis védhető legyen.

Tanulmányaim kiteljesítése érdekében 2013-ban szereztem meg Gépjármű Szakértői Szakmérnök másoddiplomámat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki karának szakmérnöki képzésében, Dr. Melegh Gábor osztályában, amely a szakmában elérhető legmagasabb képesítést biztosítja. 2013 nyarán kaptam meg igazságügyi műszaki szakértői kinevezésemet, amellyel azóta bíróságok, közjegyzők munkáját segítem gépjármű javítás, karbantartás, járműértékelés témakörökben. Igazolványszámom: SZ 280569

Cégünk a Generali Biztosítónál szakértői felelősség biztosítással rendelkezik, amely káronként 15, éves szinten 50 millió forintig biztosít kártérítést, illetve ügyfeleinknek további biztonságot garantál.

Tovább a tevékenységi körökhöz
created by DeevesCreative