Referenciák

Eddigi munkáim során segítettem többek között, lízingcégek, bankok, egyéb finanszírozók, ügyvédi irodák, flottakezelők és -értékesítők, gépjármű kereskedők, biztosító társaságok és magánszemélyek munkáját is.

Multi-engineering Kft. A Multi-engineering Kft-vel szorosan együttműködünk munkagépek, mezőgazdasági járművek és pótkocsik értékelésekor. Nagy felkészültségű munkatársai segítenek az értékelésben, illetve műszaki konzultációban is állnak rendelkezésünkre. Részünkről a személygépjárművek, motorkerékpárok és tehergépjárművek értékelésénél igyekszünk segítséget nyújtani. Bátran ajánlom minden Parterem figyelmébe. Kérem, hogy a Multi-engineering megkeresésekor hivatkozzon honlapunka!

Car for Sale Kft. A Car for Sale Kft-vel cégünk megalapítása óta a legszorosabb együttműködésben dolgozunk együtt. Eddig mintegy 2000 gépjármű műszaki állapotfelmérését és értékelését végeztük el számukra. A C4S mára Magyarország egyik legnagyobb on-line gépjármű licitcégévé nőtte ki magát, büszkék vagyunk, hogy részt vehetünk sikereikben.

GOR-CAR Kft. A GOR-CAR Kft. független járművizsgálatokat végez, elsősorban azok számára, akik nem szeretnének a használtautó vételkor zsákbamacskát venni. Ha Önnek fontos, hogy ne fázzon rá, bízza meg őket a vizsgálattal és nem fog csalódni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot
created by DeevesCreative